Nieuw vloeren

Nieuwe Vloeren

De vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur en draagt veel bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Modern, klassiek of industrieel de mogelijkheden zijn eindeloos. Een vloer kiest u vaak voor de langere termijn, daarom is het belangrijk om een goed geïnformeerde beslissing te nemen. De Jong Parketvloeren maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een afspraak kunnen wij kijken welke vloer het beste bij uw wensen aansluit. En informeren we u ook graag over de beste manieren om uw vloer in topconditie te houden. De Jong Parketvloeren wil graag dat u niet alleen bij oplevering, maar ook nog jaren later tevreden bent met uw nieuwe vloer.

Welke Vloeren levert en legt De Jong Parketvloeren?

Tapis

Massieve  patroon vloeren geplaatst op een ondervloer van eiken mozaïek. Denk hierbij aan visgraat, hongaarse punt, blok patroon, versailles  enz. Een tapis vloer is de traditionele manier van patroonvloeren plaatsen. Hierbij wordt de vloer vastgelijmd en gespijkerd aan de ondervloer. Na het plaatsen van de vloer, wordt deze geschuurd en worden alle spijkergaatjes gestopt. Hierna wordt de vloer afgewerkt met een behandeling naar keuze.

Multiplank

Multiplanken zijn vloerdelen met een toplaag van edel hout (eiken,noten,jatoba enz.). De toplaag is verlijmd op een hoogwaardig multiplex drager. Deze vloerdelen kunnen zwevend en volverlijmd geplaats worden. Een ondervloer is bij verlijmen meestal niet noodzakelijk. Deze vloeren zijn leverbaar in diverse breedtes en diktes afhankelijk van de toepassing. Het is ook mogelijk om van een multiplank een visgraat of hongaarse punt te maken.

Laminaat

De Jong Parketvloeren heeft een uitgebreid assortiment laminaat vloeren. Hierbij moet u denken aan b.v. prachtige lange/brede delen met een natuurlijke uitstraling of een visgraat laminaat vloer.

Raftwood

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, vloeren van met een geleefde en verweerde uitstraling maar dan wel met de gemakken van een nieuwe vloer. De Jong Parketvloeren heeft deze vloer in meerdere uitvoeringen en diverse kleuren.

Koop uw nieuwe vloer bij De Jong Parketvloeren

Nieuwe vloeren worden door De Jong Parketvloeren afgewerkt met de door u gekozen behandeling. Denkt u hierbij aan het lakken of oliën van de vloer. Bij een olie afwerking kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het is tegenwoordig ook mogelijk om de een vloer te kleuren met olie en daarna af te werken met lak. Lak afwerkingen zijn mogelijk in verschillende glans gradaties van Ultra matt tot Hoogglans.

Het is ook mogelijk om de vloer met een dekkende verflaag te behandelen, deze wordt daarna afgewerkt met een beschermende laklaag. U krijgt bij De Jong Parketvloeren altijd een onderhoudsset cadeau bij uw nieuwe vloer.

 

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM