Parketvloeren op vloerverwarming

Parketvloeren laten leggen door de parketspecialist van het Groene Hart! 

Wilt u graag een parketvloer laten leggen, schuren of opknappen? De Jong Parketvloeren is hiervoor de aangewezen partij! Wij zijn dé parketspecialist in de omgeving van Woerden en met onze kennis zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer op de juiste manier wordt gelegd. Om de vloer helemaal in uw stijl af te werken, heeft u bij ons de keuze uit een afwerking die bestaat uit: 

  • Warme olie 
  • Lak 
  • Was 

Laat u ook overtuigen door de meerwaarde van een parketvloer in uw ruimte en neem contact met ons op.  

Verschillende parketvloeren voor woningen en kantoren 

Of u nu kiest voor een moderne visgraat vloer of een eiken Tapis vloer, wij gaan met evenveel passie aan de slag! Al vele jaren houden wij ons bezig met het leggen van verschillende soorten houten vloeren. Dagelijks leveren wij met onze inzet een mooi stukje vakwerk! Een mooie vloer kopen is één. Deze op een mooie manier laten leggen, is minstens zo belangrijk. Wij komen graag van tevoren even langs om uw situatie en wensen in kaart te brengen.  

Populaire parketvloeren bij De Jong Parketvloeren 

Parketvloeren zijn nog steeds erg populair en dat is onder meer te danken aan de veelzijdigheid van deze houten vloeren. Leverbaar in verschillende soorten, kleuren en maten is de vloer geschikt voor ieder huis, interieurstijl en smaak. Onder de term parketvloer vallen de volgende hardhouten vloeren: 

  • Eiken 
  • Teak 
  • Esdoorn 
  • Kastanje 
  • Notelaar 

Maatwerk parketvloer 

Wij zorgen ervoor dat de houten planken op de juiste maat worden gezaagd. Daarna worden de planken geschuurd en gelakt en als laatste wordt het geheel op de juiste kleur gebracht met olie of was. Dit natuurlijke product is sterk, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Zo gaan deze parketvloeren lang mee. De aanwezigheid van hout zorgt voor een warme uitstraling in huis, het huis waar u in thuiskomt! Heeft u vragen over de verschillende parketvloeren of wilt u een afspraak met ons maken? We komen graag in contact

Vakkundige vloerleggers bij De Jong Parketvloeren 

Als gespecialiseerde vloerlegger plaatsen wij uw vloer op een professionele manier met oog voor detail. Met De Jong Parketvloeren haalt u ervaren en nette stoffeerders in huis. Door onze kennis en ervaring leveren wij kwaliteit en daar zijn we trots op. Wilt u vloerverwarming combineren met een parketvloer? Met de keuze voor de juiste houtsoort maken wij hier een succesvolle combinatie van. 

Parketvloeren op vloerverwarming 

De wens voor vloerverwarming neemt steeds meer toe. Gelukkig kan dit goed samengaan met een parketvloer. Voor een optimale werking van de vloerverwarming moet de luchtvochtigheid in huis altijd tussen de 45 en 65% liggen. Goede houtsoorten hout in combinatie met vloerverwarming zijn onder andere: eiken, bamboe en teak. Hoe dunner de parketsoort is, hoe beter het werkt in combinatie met vloerverwarming. Meer lezen over de mogelijkheden van parket en vloerverwarming? Kijk dan eens op: www.vloerverwarmingenparket.nl en lees daar alle informatie. 

Maak a.u.b. uw keuze:

Contact opnemen

Contact opnemen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM