Renoveren

Renoveren

Parketvloer renovatie geeft uw vloer een nieuwe uitstraling 

Geniet u al jaren van een prachtige parketvloer in huis, maar begint deze lelijke en beschadigde plekken te vertonen? Laat dan een parketvloer renovatie uitvoeren door De Jong Parketvloeren. Een parketvloer kan na een zorgvuldig uitgevoerde renovatie vaak nog jaren mee. Al gespecialiseerd bedrijf weten wij als geen ander hoe wij uw vloer een nieuwe uitstraling moeten geven. 

Hoe verloopt een parketvloer renovatie? 

Een vloer staat dagelijks bloot aan intensief gebruikt. Door uw vloer op een speciale manier te schuren en te behandelen, krijgt uw parketvloer weer die frisse aanblik die u in het begin zo aansprak. Eenmaal behandeld, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en behandelingen voor een mooie afwerking van de vloer. Zo kunt u er onder meer voor kiezen om een andere kleur te nemen, omdat uw interieur of smaak in de loop der jaren veranderd is. Op deze manier heeft u door de parketvloer renovatie op een betaalbare manier een vloer die vakkundig hersteld is en passend kan worden gemaakt bij uw inrichting 

Parketvloer renovatie en aanhelen 

Het laten plaatsen van een aanbouw vraagt om het aanhelen van uw parketvloer. Dit om ervoor te zorgen dat ook in de nieuwe leefruimte uw houten vloer naadloos doorloopt. Wij kunnen uw vloer op een prachtige manier aanhelen ,zodat niet meer zichtbaar is dat er een verbouwing heeft plaatsgevonden. Hierdoor is uw vloer weer één geheel met de vergrote ruimte en ziet de gehele vloer er weer top uit. Nadat de vloer door ons is aangeheeld met de juiste houtsoort en houtsortering, wordt deze door onze vakkundige medewerkers helemaal geschuurd en behandeld in de afwerking van uw keuze. 

Duurzaam houtgebruik met parketvloer renovatie 

Voorkom een onnodig dure uitgave en kies voor een parket renovatie door De Jong Parketvloeren. Zo maakt u optimaal gebruik van uw houten vloer en voorkomt u verspilling van hout dat na een renovatie nog jarenlang intensief gebruikt kan worden. Wilt u meer advies over een parketvloer renovatie of heeft u andere vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

Maak a.u.b. uw keuze of NEEM CONTACT OP

Hieronder vindt u meer informatie over het renoveren van uw bestaande planken of parketvloer.

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren
Schade

Schade aan uw vloer door gebruik of lekkage

Als u vloer beschadigt is geraakt door gebruik of waterlekkage dan is dit natuurlijk uitermate vervelend. Afhankelijk van de schade word er een offerte opmaat gemaakt.

Schuren of vervangen van de vloer, bij ons krijgt u het beste advies!

Soms volstaat alleen een schuur beurt maar vaak houd dit in dat er delen van de vloer vervangen moeten worden. Wij kunnen het materiaal in de juiste afmetingen en houtsortering verzorgen, nadat de delen vervangen zijn word de vloer geschuurd en opnieuw behandeld zodat de vloer weer zo goed als nieuw is.

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren
Aanhelen

Aanhelen

Er is een stuk aan u woning gebouwd, een wand verwijderd of een nieuwe keuken geplaatst. Echter nu ontbreken er stukken in de vloer waar u al jaren plezier van heeft. Wij kunnen voor u de vloer herstellen zodat de ruimte weer 1 geheel is.

Nadat de vloer is aangeheeld met de juiste houtsoort en houtsortering word deze geheel geschuurd en behandeld in een afwerking naar keuze.

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM