Parket-renovatie-De-Jong-Parketvloeren
Parketvloer renovatie

Parketvloer renovatie geeft uw vloer een tweede jeugd

Al jarenlang een prachtige parketvloer in huis liggen? Begint deze last te krijgen van lelijke en beschadigde plekken? Kies dan voor parketvloer renovatie uitgevoerd door De Jong Parketvloeren. Al vele jaren leggen wij houten vloeren in de gehele omgeving. Dagelijks zijn wij vol passie en enthousiasme aan het werk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe parketvloer of het renoveren en/of aanhelen, wij staan voor u klaar. Bij vloer renovatie komt meer kijken dan u misschien verwacht. Het vereist kennis en is specialistisch werk. Daarom kunt u dit het beste aan een echte vakman overlaten. Graag gaan wij, ook voor u, nauwkeurig te werk.

Parketvloer renovatie voor een frisse vloer

Een vloer heeft dagelijks veel te verduren en wordt intensief gebruikt. Doordat parketvloeren gemaakt zijn van hout kunnen deze na vele jaren een nieuw leven ingeblazen worden. Door middel van speciaal schuren en behandelen zorgen wij voor weer een frisse vloer, als nieuw! Het schuren van de vloer gebeurt in een aantal stappen zodat deze overal dezelfde gladheid krijgt. Vervolgens kunt u zelf kiezen uit verschillende kleuren en behandelingen. Wilt u weer dezelfde kleur? Of bent u deze juist zat en toe aan iets nieuws? Al uw wensen zijn mogelijk.

Parketvloer renovatie en aanhelen

Heeft u net een nieuwe aanbouw laten realiseren? Wilt u graag uw parketvloer doortrekken naar dit gedeelte? Dat kan! Wij kunnen uw vloer op een prachtige manier aanhelen zodat niemand dit ziet. Hierdoor is uw vloer één geheel. Nadat de vloer is aangeheeld met de juiste houtsoort en houtsortering wordt deze geheel geschuurd en behandeld in een afwerking naar keuze.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten, service en/of prijzen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij zijn het aangewezen adres voor:

  • Nieuwe parketvloeren
  • Renovatie
  • Aanhelen
  • Meubels op maat

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer renovatie

© 2023 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM