Parket-renovatie-De-Jong-Parketvloeren-Gouda
Gouda

Parketvloer renovatie in Gouda 

Een parketvloer die lelijke plekken vertoont of beschadigd is, kan er met behulp van parketvloer renovatie door De Jong Parketvloeren weer als nieuw uit komen te zien. Hiervoor kunnen wij de vloer voor u schuren, delen van de vloer vervangen of de vloer aanhelen. Schuren wordt gebruikt om beschadigingen en ontsierende plekken aan te pakken. Zwaar beschadigde delen vervangen we en met het aanhelen zorgen we ervoor dat uw bestaande vloer moeiteloos wordt uitgebreid bij een uitbouw. Op deze manier maakt u op een duurzame manier gebruik van uw houten vloer en voorkomt u dat u een geheel nieuwe vloer moet aanschaffen. 

Parketvloer aanhelen 

U heeft besloten een aanbouw te laten plaatsen en wilt u geen afstand doen van uw natuurlijke vloer. Als specialist op het gebied van parketvloeren, helpen wij u om dit voor elkaar te krijgen. Laat ons een parketvloer renovatie in Gouda uitvoeren in de vorm van aanhelen. Hierbij trekken we de vloer die er nu ligt door naar de nieuwe leefruimte. Dit doen we door de juiste houtsoort te kiezen en heel precies de vloer door te laten lopen in de uitbouw.  Het resultaat van aanhelen, is een vloer waaraan u en anderen niet zien dat hij is uitgebreid. Zo wordt met het gebruik van extra hout een nieuw ogende parketvloer samengesteld in de stijl die u wenst. 

Renovatie van een parketvloer 

Grijp de kans aan om bij de parketvloer renovatie in Gouda te kiezen voor een geheel andere stijl of kleur. Vooral als een vloer er al enige jaren ligt, kan een renovatie een goed moment zijn om net even een andere kleur te kiezen die aansluit bij een vernieuwd interieur of veranderde smaak. Met de behandeling of kleur die u wenst, maken we op deze manier een vloer voor u die er als nieuw uitziet. Zo geniet u nog jarenlang van de sterke houten vloer in uw woon- of slaapkamer. Benieuwd naar een renovatie van uw parketvloer? Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. 

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer renovatie | Gouda

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM