Parketvloer-schuren-De-Jong-Parketvloeren-traprenovatie-Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Uw vloer weer zo goed als nieuw? De Jong Parketvloeren is dé specialist van Alphen aan den Rijn

Bent u toe aan een flinke vernieuwing van uw vloer? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn onder andere actief in Alphen aan den Rijn en geven met zo min mogelijk rommel uw vloer weer een frisse uitstraling! Door de jaren heen hebben we een goede naam weten op te bouwen door onze uitstekende service, goede kwaliteit, lange garantie, lage prijzen en onze vriendelijkheid.

Wij streven naar de perfecte service en geven daarom eerlijk advies. Wilt u meer over ons te weten komen? Neem dan een kijkje op onze website en laat u overtuigen door ons vakwerk! Bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak!

Parketvloer onderhoud

Na jarenlang intensief gebruik van uw vloer is de kans groot dat er veel beschadigingen zoals krassen op te zien zijn. Als dit het geval is kunnen wij door goed onderhoud uw vloer weer netjes maken. Dit doen we door de vloer te onderhouden, renoveren of te schuren. Ons plan van aanpak hangt af van de staat van de vloer, het materiaal waarvan de vloer gemaakt is en de soort beschadigingen. Doordat we beschikken over de juiste apparatuur lijkt uw vloer weer als nieuw en komt er niet overmatig veel stof vrij.

De afwerking van uw vloer

Zodra we klaar zijn met schuren wordt de vloer afgewerkt met de juiste middelen en kleuren weer als nieuw doen lijken. Doordat we met de beste merken werken, krijgt de vloer een karakter en weer een natuurlijke uitstraling.

Heeft u meer vragen over hoe wij uw vloer weer als nieuw kunnen krijgen? Klik dan op deze link en stuur ons gerust een berichtje om contact op te nemen!

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer schuren | Alphen aan den Rijn

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM