Parketvloer-schuren-De-Jong-Parketvloeren-traprenovatie-De Meern
De Meern

Uw parketvloer in De Meern laten opschuren zonder stof? Kies voor dé vloerenspecialist De Jong Parketvloeren!

Parketvloer laten schuren is dé oplossing om uw bestaande parketvloer in De Meern in ere te herstellen. Het schuren van houten vloeren is een hele klus waarbij veel stof vrijkomt, wilt u de vloer laten opschuren zonder last te krijgen van de stof? Kies dan voor dé vloerenspecialist van de regio De Meern: De Jong Parketvloeren!

Een begrip op het gebied van parketvloeren in De Meern en omgeving

Wij hebben een jarenlange ervaring in het schuren, renoveren, aanhelen en leggen van parketvloeren. Met trots kunnen we zeggen dat we de afgelopen jaren een bekend begrip zijn geworden in de regio De Meern op het gebied van parketvloeren. Dat allemaal dankzij onze:

  • Goede service
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie
  • Eerlijke prijzen
  • Vriendelijkheid

Wij streven naar perfecte service en geven altijd eerlijk advies. Via onze website laten we u kennis maken met ons bedrijf en onze werkzaamheden. Heeft u speciale wensen voor uw vloer of bent u benieuwd of wij uw bestaande parketvloer kunnen herstellen door opschuren? Maak dan vandaag nog een afspraak, wij komen graag bij u langs in De Meern en omgeving!

Van parketvloer leggen tot schuren, De Jong Parketvloeren staat voor u klaar!

Naast het leggen van nieuwe vloeren zijn wij specialist in het onderhouden, renoveren en schuren van uw parketvloer. Na vele jaren intensief gebruik kunnen er namelijk beschadigingen en lelijke plekken ontstaan. Door te schuren kunnen we oneffenheden verwijderen. Op welke manier wij dit doen hangt af van de staat van uw vloer, het materiaal, de slijtage en de beschadigingen. Wij beschikken over speciale machines waarmee wij de vloer weer als nieuw kunnen schuren. En dat allemaal zonder overmatig stof in huis.

Kiest u voor olie of lak na het schuren van uw parketvloer in De Meern?

Na het schuren van uw vloer kunnen wij deze met de gewenste middelen en in de juiste kleur afwerken. Afhankelijk van uw wensen, smaak en interieur kunt u kiezen uit diverse oliën en laksoorten. Een mooi afgewerkte vloer brengt sfeer in huis. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en karakter. De Jong Parketvloeren werkt met verschillende merken olie en lak van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen u hierin het beste adviseren. Niet alleen de kleur is belangrijk, ook de bescherming. Met de juiste olie wordt uw vloer beter beschermd. Hierdoor gaat deze nog langer mee!

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer schuren | De Meern

© 2022 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM