Parketvloer verouderd - De Jong Parketvloeren - renoveren - Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Parketvloer in huis te Alphen aan den Rijn laten opknappen? 

Uw houten vloer, waar u jaren plezier van had, is beschadigd of lelijk geworden door intensief gebruik, brandschade of wateroverlast. Waar u in het begin vol trots keek naar uw parketvloer, is het nu een bron van ergernis. Geen nood. De Jong Parketvloeren biedt uitkomst! Wij zijn specialist in het renoveren van parketvloeren. Van het vervangen van kapotte delen, tot het opschuren of uitbreiden van een bestaande vloer, zorgen wij ervoor dat uw verouderde parketvloer in Alphen aan den Rijn u weer trots maakt. 

De Jong Parketvloeren, uw specialist in houten vloeren 

Een houten vloer heeft als voordeel dat het bij beschadiging op een deskundige manier kan worden gerenoveerd. Ga daarom niet op zoek naar een nieuwe parketvloer, maar laat ons uw verouderde parketvloer in Alphen aan den Rijn repareren. Wij gaan zorgvuldig met uw parketvloer om en gaan pas aan de slag nadat we bij u thuis de vloer aan een inspectie hebben onderworpen. Zo weten we gelijk wat nodig is om uw vloer weer die mooie aanblik te geven. Neem contact  met ons op, als u hulp nodig heeft op het gebied van: 

  • Reparatie 
  • Onderhoud 
  • Leggen 
  • Renovatie 

Vernieuwde parketvloer in Alphen aan den Rijn 

Met een zorgvuldige renovatie, leggen we de basis voor een vloer die wordt afgewerkt naar een lak, was of olie naar keuze. Grijp het moment van renoveren aan om uw vloer een heel andere kleur te geven. Misschien is uw interieur veranderd en wilt u de kleur van de vloer hierbij laten aansluiten. Met onze ruime keuze op het gebied van afwerking, gaan we dit voor u regelen. 

Aanhelen van een verouderde parketvloer 

Heeft u de wens om een aanbouw te laten plaatsen, maar voert u dit niet uit vanwege de vloer? Laat de parketvloer in Alphen aan den Rijn uw plannen niet in de weg staan. Met onze hulp breiden wij uw vloer uit of gaan we hem aanhelen. U zult aangenaam verrast zijn door het resultaat. Door zorgvuldig de juiste housoort te kiezen, zorgen we voor een naadloze overgang van het oude naar het nieuwe gedeelte. Vult u het contactformulier even in? Dan maken we een afspraak om dit voor u uit te voeren.  

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer verouderd | Alphen aan den Rijn

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM