Parketvloer verouderd - De Jong Parketvloeren - renoveren - Gouda
Gouda

Verouderde parketvloer Gouda deskundig laten herstellen 

Heeft u een parketvloer die door schade of gebruik verouderd is? Laat hem door De Jong Parketvloeren met de juiste middelen terugbrengen in goede staat. Wij mogen ons dagelijks bezighouden met het herstellen een verouderde parketvloer in Gouda en omstreken. Ongeacht het probleem met uw vloer helpen wij u bij het herstel of renoveren van uw parketvloer. Een vloerrenovatie biedt u de mogelijkheid om voor een andere soort afwerking te kiezen. Hierdoor wordt het effect van een nieuwe vloer versterkt. 

Hoe wordt een verouderde parketvloer in Gouda hersteld? 

Een verouderde of beschadigde houten vloer kan op meerdere manieren worden behandeld. Bij schade zorgen we ervoor dat de kapotte delen worden gerepareerd of vervangen. Dit is vaak nodig als uw vloer te lijden heeft gehad onder schade of water. Bij intensief gebruik is het schuren van de toplaag meestal voldoende voor een vernieuwde uitstraling. Het renoveren van een parketvloer in Gouda vraagt om goede kennis van zaken. Met onze ervaring op het gebied van renovatie, brengen wij uw parketvloer weer terug in de goede staat. U kiest of u op de egale vloer een lak, warme olie of was wilt hebben. Wij gaan pas weg, als u helemaal tevreden bent over uw vernieuwde parketvloer. 

Parketvloer laten aanhelen na aanbouw 

Heeft u via een aanbouw uw leefruimte laten vergroten? De houten vloer kan dan door ons worden uitgebreid of aangeheeld. Zo voorkomt u de aanschaf van een compleet nieuwe vloer en dat bespaart u veel geld. Een houten vloer is geschikt voor uitbreiding. Ook als de vloer al jaren in gebruik is, maken wij via het aanhelen een vloer die eruit ziet alsof het een nieuwe vloer is. We kiezen zorgvuldig de benodigde delen hout voor de uitbreiding en werken de vloer helemaal naar uw wens af. Laat u aangenaam verrassen door het effect dat een uitbreiding van uw parketvloer in Gouda geeft aan uw woning. 

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer verouderd | Gouda

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM