Parketvloer verouderd - De Jong Parketvloeren - renoveren - IJsselstein
IJsselstein

Wij brengen uw verouderde parketvloer in IJsselstein terug in de originele staat!

Is uw parketvloer verouderd en wilt u deze weer graag terug laten brengen in de originele staat? Of is uw houten vloer in de buurt van IJsselstein toe aan een opknapbeurt en wilt u deze laten renoveren? Dan bent u bij De Jong Parketvloeren aan hét juiste adres, wij zijn de aangewezen specialist op het gebied van houten vloeren en parketvloeren voor:

  • Leggen
  • Onderhouden
  • Repareren
  • Renoveren

Als u kiest voor renoveren dan knappen we uw verouderde parketvloer helemaal op. Heeft uw vloer schade opgelopen door brand, water of gebruik? Welke schade uw vloer ook heeft wij krijgen uw vloer weer in topconditie! Hoe wij dat doen? Dat doen wij o.a. door uw parketvloer te schuren, repareren en lakken. We maken hierbij gebruik van de juiste producten en technieken, waardoor uw vloer in IJsselstein er weer schitterend uit gaat zien!

Uw verouderde parketvloer in IJsselstein weer als nieuw

Indien uw vloer verouderd is, is het niet altijd noodzakelijk een nieuwe aan te schaffen. Door middel van renovatie kunnen wij uw vloer er weer als nieuw uit laten zien. Dit realiseren wij door middel van het schuren van de bovenste laag van de vloer. Nadat alle beschadigingen en oneffenheden hiermee zijn verwijderd kunt u kiezen voor een compleet nieuwe afwerking. Zo kunt u kiezen voor een warme olie of lak. Ook kunnen we uw vloer in de was zetten. Deze nieuwe kleur geeft uw interieur een compleet andere look. En dat allemaal zonder te hoeven investeren in een nieuwe vloer.

Bestaande parketvloer aanhelen met nieuwe delen

Heeft u een aanbouw laten plaatsen? Wilt u uw bestaande vloer uitbreiden of aanhelen? Dit doen wij op een onzichtbare en nette manier. Door het creëren van een mooie overgang tussen de twee delen laten wij de vloer naadloos doorlopen.

Wij weten raad met uw verouderde parketvloer in IJsselstein!

Na verloop van tijd kunnen vloeren beschadigd raken. Als uw parketvloer verouderd is weten wij gelukkig raad! Wij kunnen verschillende problemen vakkundig voor u oplossen in IJsselstein. Met De Jong Parketvloeren haalt u vakmanschap in huis. Graag komen we bij u langs in de buurt van IJsselstein om te bespreken wat we voor u en uw parketvloer kunnen betekenen.

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer verouderd | IJsselstein

© 2022 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM