Parketvloer-visgraat-De-Jong-Parketvloeren-Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Visgraat parketvloer laten aanleggen in Alphen aan den Rhijn? 

Hedendaagse technieken toepassen op de klassieke visgraat parketvloer van vroeger?  Als specialist in parketvloeren doen wij dat bij De Jong Parketvloeren bijna dagelijks. Het succes van de parketvloer in visgraat is goed te verklaren. Niet alleen past zo’n prachtig gelegde vloer in tal van interieurs, maar met een parketvloer in visgraat in Alphen aan den Rijn krijgt uw leefruimte direct de juiste sfeer. Tel daarbij op dat het robuuste hout een lange levensduur kent en goed te combineren is met vloerverwarming. Niets staat u in de weg om zelf het plezier van een parketvloer in visgraat te ervaren. 

Deskundig bedrijf in het aanleggen van een visgraat parketvloer 

Het vakkundig leggen van een parketvloer in visgraat is niet zomaar iets. Behalve het gebruik van de juiste materialen, is goede kennis van loodrecht planken leggen minstens zo belangrijk. Zaak om dit niet zelf uit te voeren, maar hier een expert voor in te schakelen. Via het online contactformulier kunt u alvast wat informatie aan ons doorgeven. Wij maken daarna een afspraak met u om uw woonsituatie met eigen ogen te bekijken. Zo weten wij direct wat mogelijk is in uw woonhuis  en heeft u alle ruimte om uw vragen aan ons te stellen.  

Mogelijkheden visgraat parketvloer in Alphen aan den Rijn 

Zoals bij elke vloer heeft u ook bij parketvloer in visgraat meerdere keuzes. De vloerdelen worden weliswaar diagonaal gelegd, maar we horen graag van u welke breedte van planken u mooi vindt en in welke maat wij de planken bij u mogen leggen. Ligt de vloer er eenmaal in, dan zorgen wij dat de afwerking op een vakkundige manier wordt uitgevoerd. Hiervoor is lak, olie en wax mogelijk in een kleur die mooi past bij uw meubels en accessoires. Twijfelt u of een visgraat parketvloer past bij uw woonwensen? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten en doe inspiratie op.  

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer visgraat | Alphen aan den Rijn

© 2023 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM