Parketvloer-visgraat-De-Jong-Parketvloeren-Gouda
Gouda

Visgraat parketvloer in Gouda kopen?

Zoekt u naar een klassieke visgraat parketvloer, waarbij de technieken van nu worden toegepast? De Jong Parketvloeren legt deze parketvloer in visgraat voor u in Gouda. Vrijwel elk interieur leent zich voor het plaatsen van een houten vloer in visgraatmotief. Zo ervaart u na het leggen direct een fijne sfeer en dat met een vloer die duurzaam is en dus een lange levensduur kent. Het leggen van een parketvloer in visgraat-stijl moet nauwgezet gebeuren. Alleen dan weet u zeker dat de vloer precies naar uw wens wordt gelegd. Zet de eerste stap op weg naar een mooie houten vloer door het contactformulier online in te vullen. 

Visgraatvloer bij u in Gouda  

Een goede manier van leggen is belangrijk om de gewenste, typische sfeer van visgraat naar voren te laten komen. Het leggen van de vloer doen we pas nadat we persoonlijk bij u zijn geweest en u ons heeft laten weten, welke dikte en grootte van plannen u wenst. We vragen u of u wilt nadenken over de afwerking en als alles duidelijk is, maken we een afspraak voor het moment waarop we de vloer bij u in Gouda komen leggen. Zo komen we langzaam maar zeker tot de ideale vloer voor uw woning in Gouda. 

Parketvloer visgraat in combinatie met vloerverwarming 

Profiteer ook van een vloer die uw leefruimte een ruimtelijk effect en een prachtig aangezicht geeft. Deze vloer kan prima met vloerverwarming worden gecombineerd. Zo bent u op een milieubewuste manier bezig met het verduurzamen van uw woning. Door het sterke hout bent u straks in het bezit van een vloer waar u met het juiste onderhoud lang plezier aan beleeft. Wij helpen u graag een handje op weg met het geven van tips die helpen bij het onderhouden van uw vloer.  

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer visgraat | Gouda

© 2023 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM