Parketvloer-visgraat-De-Jong-Parketvloeren-Utrecht
Utrecht

Visgraat parketvloer in Utrecht laten leggen? 

Een parketvloer die in visgraatpatroon is gelegd, past bij elk interieur. Van klassiek tot modern brengt u met een visgraat parketvloer in Utrecht op een bijzondere manier sfeer in uw woonruimte. Hoewel visgraatvloeren al lang bestaan, passen wij moderne technieken toe om van uw houten vloer iets heel speciaals te maken. Als specialist op het gebied van leggen, onderhouden, renoveren en aanhelen van parketvloeren, weten wij als geen ander hoe wij dit tot een succes moeten brengen. 

Parketvloer diagonaal leggen 

Parketvloeren gaan lang mee en staan daarmee garant voor jarenlang plezier en een ruimtelijk effect. De manier waarop een vloer wordt gelegd, bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Kies bij de aanschaf van een houten vloer eens voor een visgraat parketvloer in Utrecht. Door de stroken hout loodrecht op elkaar te leggen, ontstaat een bijzonder geheel. Een visgraat parketvloer bij u thuis laten leggen? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en schakel onze expertise in voor het leggen van uw visgraat parketvloer. Eenmaal gelegd, voorzien wij u graag van advies over het onderhoud van uw aanwinst.  

Visgraat parketvloer gelegd met moderne technieken 

Profiteer van de uitstraling van een visgraat parketvloer, die wij met moderne technieken in uw leefruimte leggen. Bij een visgraatvloer hebben de houten planken allemaal dezelfde afmeting. Toch kunt u hier uw eigen smaak en voorkeur alsnog in laten terugkomen. Kies voor dikke planken of ga voor smalle, kleine planken parket, als u dat mooier vindt. Wij leveren elke gewenste maat om een bijzondere vloer voor u samen te stellen. 

Waarom kiezen voor een visgraatvloer in Utrecht? 

Het laten leggen van een visgraat parketvloer brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt een houten vloer voor sfeer en wordt een ruimtelijk effect gecreëerd. Daarnaast is de vloer goed te combineren met vloerverwarming. Een houten vloer is ook nog eens duurzaam en sterk. Een lange levensduur en langdurig gebruik, zijn daarmee gegarandeerd. Kom met ons in contact, als u een parketvloer in visgraat in Utrecht vakkundig gelegd wilt hebben.  

 

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer visgraat | Utrecht

© 2023 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM