Parketvloer-visgraat-De-Jong-Parketvloeren-Woerden
Woerden

Woning in Woerden voorzien van visgraat parketvloer 

Bij de keuze voor een nieuwe vloer heeft u meerdere mogelijkheden. Wanneer u kiest u voor een houten vloer, dan kan deze op meerdere manieren worden gelegd. Van lange planken in de lengterichting van uw kamer tot een parketvloer in visgraatmotief. Een visgraat parketvloer is onverminderd populair. Waar u deze vloer vroeger vooral in statige woningen tegenkwam, is het tegenwoordig een veel gekozen vloerbedekking in woningen en bedrijfsruimtes. Voor elk budget en iedere woonstijl vormt een dergelijke vloer een enorme aanwinst. Benieuwd of een visgraat parketvloer in Woerden iets voor in uw woning is? 

Waarom een parketvloer in visgraat? 

Kiezen voor een visgraat parketvloer in Woerden levert niet alleen prachtig eindresultaat op, maar zorgt ook voor de nodige sfeer in een ruimte. Door eens niet te kiezen voor planken die recht, maar diagonaal worden gelegd, kan een nieuwe vloer het gevoel geven alsof u de hele woonruimte onder handen heeft genomen. De houten panelen worden weliswaar loodrecht op elkaar gelegd, maar door de keuze in lange, brede, dikke en smalle planken, maakt u van uw woonkamer iets heel bijzonders. De vloer is te combineren met vloerverwarming en door het sterke hout bent u verzekerd van een lange levensduur. 

Afwerken en onderhouden van een visgraat parketvloer in Woerden 

Is de vloer eenmaal vakkundig door onze medewerkers gelegd, dan is het zaak deze af te werken met een warme olie, lak of wax. Niet alleen als bescherming van het hout, maar ook om uw smaak hierin terug te laten komen, krijgt de houten vloer een uitstraling die passend is voor uw woonstijl. Wij controleren de vloer na afloop zorgvuldig en we voorzien u graag van informatie met betrekking tot het onderhoud. Door af en toe aandacht aan uw vloer te besteden, verlengt u de levensduur op een eenvoudige manier.  

 

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloer visgraat | Woerden

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM