Parketvloeren - De Jong Parketvloeren
Parketvloeren

Parketvloeren laten leggen door de parketspecialist van het Groene Hart!

Wilt u graag een parketvloer laten leggen, schuren of laten opknappen? De Jong Parketvloeren kan hiervoor zorgen! Wij zijn dé parketspecialist en zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer op de juiste manier wordt gelegd. Daarnaast kunnen wij uw vloer ook de juiste afwerking geven. Hiermee kunt u een nieuwe en unieke look creëren!

Of u nu kiest voor een moderne visgraat vloer of een eiken tapis vloer, u kunt bij ons terecht! Al vele jaren houden wij ons bezig met het leggen van verschillende soorten vloeren. Wij leggen deze in woningen maar ook in kantoren. Dagelijks leveren wij met veel passie een mooi stukje vakwerk! Een mooie vloer kopen is één. Deze op een mooie manier laten leggen is minstens zo belangrijk. Graag komen we vooraf bij u langs om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Vervolgens zorgen we voor de perfecte afwerking van uw vloer.

Populaire parketvloeren bekijken

Parketvloeren zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Deze veel voorkomende vloerbedekking is namelijk leverbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor is de vloer geschikt voor iedere woning, interieurstijl en smaak. Maar wat zijn parketvloeren nou eigenlijk? En waarom zijn deze zo populair? Het is ook wel een verzamelnaam van verschillende soorten hardhouten vloeren, waaronder:

  • Eiken
  • Teak
  • Esdoorn
  • Kastanje
  • Notelaar

Deze houten planken worden op maat gezaagd, netjes geschuurd, gelakt en op de juiste kleur gebracht met olie of was. Dit natuurlijke product is sterk, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Zo gaan deze vloeren lang mee. Daarnaast zorgt hout voor een warme uitstraling in huis. Een huis waar u in thuis komt! Heeft u vragen over de verschillende parketvloeren? We komen graag in contact om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Vakkundige vloerleggers bij De Jong Parketvloeren

Wilt u uw nieuwe vloer graag netjes laten leggen en tot in de puntjes laten afwerken? Als gespecialiseerde vloerlegger plaatsen wij deze graag op een professionele manier. Met De Jong Parketvloeren haalt u ervaren en nette stoffeerders in huis. Door onze kennis en ervaring leveren wij met trots kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een mooi maar ook duurzaam resultaat! Meer informatie over onze manier van werken, prijzen en of andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloeren

© 2023 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM