Parketvloeren - De Jong Parketvloeren- Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Betaalbare, praktische en mooie parketvloeren in Alphen aan den Rijn geleverd en gelegd

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een parketvloer? Laat u adviseren door onze specialisten op het gebied van vloeren! De vloer is een enorm belangrijk onderdeel van uw huis en moet met veel zorg worden uitgekozen en gelegd. Maar de keuze is enorm, welke kleur kiest u? Welke legwijze? Welk materiaal? Als u door de bomen het bos niet meer ziet, helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste vloer en afwerkingsmogelijkheid voor uw woning.

Is renoveren misschien een optie?

Ook voor het renoveren van uw vloer kunt u bij ons terecht. Wij werken met de juiste middelen om uw parketvloer weer een volledig nieuwe uitstraling te geven. Dit doen we door te onderhouden, renoveren of te schuren. We beschikken over de juiste apparatuur zodat er zo min als mogelijk stof vrij komt.

Verschillende legpatronen

Wij kunnen met parketvloeren de mooiste patronen maken. Denk aan normale stroken, visgraat, blokpanelen, mozaïek of hoogkant. Tegenwoordig is de visgraatvloer ook weer helemaal in. Dit patroon was een lange tijd bijna niet meer te vinden, maar word weer volop gebruikt in huizen om een moderne, chique of sfeervolle uitstraling te geven. Visgraten vloeren worden gelegd met verschillende lengtes en breedtes, u kunt er dus enorm mee variëren en het op uw smaak aanpassen.

Parketvloeren als basis en wooncomfort

Vloeren vormen eigenlijk de basis van een huis. Je kan een super sfeervolle woonkamer hebben, maar als de juiste vloer niet gelegd is, is het plaatje nog niet af. Wij leggen vloeren in onder andere Alphen aan den Rijn en creëren hiermee de perfecte sfeer in uw huis. Maak gebruik van de beste service die er in Alphen aan den Rijn te vinden is en neem snel contact op!

Heeft u meer vragen over hoe wij uw vloer kunnen aanleggen of weer als nieuw kunnen krijgen? Stuur ons gerust een bericht om contact op te nemen!

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloeren | Alphen aan den Rijn

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM