Parketvloeren - De Jong Parketvloeren- Gouda
Gouda

Dé legspecialist in Gouda!

Bent u zoek naar een parketvloeren specialist in Gouda? Zoek dan niet verder! Wij van De Jong Parketvloeren kunnen u helpen met het kiezen, leggen én het onderhouden van de vloer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in kleur, materiaal, en legwijze. Door te kijken naar uw woning, wensen en budget adviseren wij u graag. Door de jaren heen hebben we een goede naam weten op te bouwen door onze uitstekende service, goede kwaliteit, lange garantie, lage prijzen en onze vriendelijkheid.

Wat voor vloer wilt u leggen?

Door de jaren heen hebben we ons handig gemaakt in het leggen van, hoogkant, mozaïek, blokpanelen, vissengraat en de normale stroken. Dat leest u goed ja, na een lange tijd begint de vissengraat ook weer helemaal in te raken. Een lange tijd was het niet meer gebruikelijk om dit patroon toe te passen. Maar de afgelopen jaren is het weer steeds meer terug gekomen in woningen. Het zorgt voor een chique, moderne en sfeervolle stijl. Doordat we al deze patronen kennen hoeft u niet verder te zoeken als u een apart ontwerp in uw hoofd heeft!

Ik denk dat u het wel met mij eens bent, de vloer is eigenlijk de basis van de woning. De meubels kunnen ontzettend mooi met de rest van het interieur staan, maar als het niet goed samen met de vloer gaat is dat best een probleem. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en eventueel de vloer een nieuwe look geven. Dit kunnen we doen door een nieuwe kleur aan de vloer te geven, vaak geeft dit een hele andere sfeer.

Neem contact op!

Voor vragen over hoe wij uw vloer kunnen aanleggen of weer als nieuw kunnen krijgen, kunt u op deze link klikken. Stuur ons gerust een berichtje om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

De Jong Parketvloeren logo
De Jong Parketvloeren

Stel uw vraag

Parketvloeren | Gouda

© 2024 De Jong Parketvloeren | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM